Централната климатизация е изключително ефективен метод за осигуряване на комфорт в множество помещения. Както в еднофамилни къщи, така и в големи сгради, централното или локално водно отопление и климатизация ( термопомпа )  отдавна са доказали своите предимства за постигане на уютна и здравословна атмосфера при минимум разходи.

За по-малки обекти или за отделни помещения предлаггаме климатици ( сплит системи ) на водещи производители като: Хитачи и Кериър

 Каталог Климатична техника CARRIER

 Ценова Листа Климатична техника CARRIER

Ние в Акваклима високо ценим технологичните новости, но знаем, че без професионалния монтаж и поддръжка инсталациите за климатизация и отопление могат да бъдат опасни или неефективни. Затова влагаме много усилия, знания и опит, за да осигурим на клиентите си надеждни и висококачествени услуги, както и да оправдаем техните високи очаквания.

Предимствата, които предлагаме на клиентите си са:

  • Екологично чиста енергия;
  • Дългогодишен опит в изграждането и монтажа на цялостни инсталации за парно отопление и централна климатизация, както и отделни котелни инсталации или подмяна на  радиатори , арматура  и др.;
  • Използване на най-модерни съоръжения , автоматика  и материали за максимална ефективност и надеждност;
  • Оптимално съотношение цена/качество на предлаганите решения.

Акваклима участва като основен изпълнител на частта Отопление и климатизация на редица забележителни обекти като: х-л "Морско око", х-л "Одесос", х-л "Мимоза", х-л "Бона Вита" – КК "Златни пясъци", х-л "Аврора", х-л "Прага" - КК "Св. Св. Константин и Елена", офиси и банки в гр. Варна, нова пожарна летище Варна и др. Дружеството е било партньор по подръжка и ремонт на отоплителните инсталации на "Енерго Про" и "Виолия".