Водопроводни системи

Често подценявана, водопроводната система е изключително важна за комфорта във всяка сграда. Когато водопроводната инсталация е професионално проектирана и изпълнена, тя е един безмълвен служител на обитателите. Но ако възникнат проблеми, водопроводната инсталация води до грижи и разходи. Осъзнавайки потребността на всеки инвеститор от надеждно и дълготрайно решение, ние осигуряваме стабилна, безотказна и комфортна експлоатация на цялата инсталация.

Едни от най-търсените съоръжения, предлагани от Акваклима, са модерните хидрофорни системи, високотехнологичните инсталации за филтриране и омекотяване на водата, системи за обратна осмоза, помпи и помпени съоръжения за канализация, водоснабдяване и отводняване.

Акваклима е основен изпълнител на частта ВиК на множество обекти. Някой от тях са: х-л "Мимоза", х-л "Аврора", х-л "Бона Вита", х-л "Адмирал", х-л "Метропол", х-л "Рива", вилно селище гр. Бяла област Варна, множество жилищни кооперации и къщи.

Препоръчвани продукти

Запитване

За конкретна ценова оферта или подробна информация за слъчеви системи от Акваклима, моля, попълнете "Формата за запитване" или се свържете с нас.

Контакти

тел.: 052 / 304 185
тел./факс: 052 / 300 824
тел. магазин: 052 / 607 702

Pen.bg - елитни маркови пишещи инструменти