Централна климатизация и отопление

Централната климатизация е изключително ефективен метод за осигуряване на комфорт в множество помещения. Както в еднофамилни къщи, така и в големи сгради, централното или локално парно отопление отдавна са доказали своите предимства за постигане на уютна и здравословна атмосфера при минимум разходи.

Ние в Акваклима високо ценим технологичните новости, но знаем, че без професионалния монтаж и поддръжка инсталациите за климатизация и отопление могат да бъдат опасни или неефективни. Затова влагаме много усилия, знания и опит, за да осигурим на клиентите си надеждни и висококачествени услуги, както и да оправдаем техните високи очаквания.

Предимствата, които предлагаме на клиентите си са:

  • Екологично чиста енергия;
  • Дългогодишен опит в изграждането и монтажа на цялостни инсталации за парно отопление и централна климатизация, както и отделни котли, радиатори и др.;
  • Използване на най-модерни съоръжения и материали за максимална ефективност и надеждност;
  • Оптимално съотношение цена/качество на предлаганите решения.

Акваклима участва като основен изпълнител на частта Отопление и климатизация на редица забележителни обекти като: х-л "Морско око", х-л "Одесос", х-л "Мимоза", х-л "Бона Вита" – КК "Златни пясъци", х-л "Аврора", х-л "Прага" - КК "Св. Св. Константин и Елена", офиси и банки в гр. Варна, нова пожарна летище Варна и др.

Препоръчвани продукти

Запитване

За конкретна ценова оферта или подробна информация за слъчеви системи от Акваклима, моля, попълнете "Формата за запитване" или се свържете с нас.

Контакти

тел.: 052 / 304 185
тел./факс: 052 / 300 824
тел. магазин: 052 / 607 702