За нас

Акваклима е дружество, специализирано в изграждането на соларни системи, инсталации за централна климатизация и отопление и ВиК инсталации. Фирмата е създадена през 2003 година, като приемник на една от дейностите на Булпласт Инженеринг, която от своя страна съществува от 1998 година. В Акваклима работят висококвалифицирани и мотивирани специалисти с дългогодишен практически опит и амбиция за поддържане на високо професионално ниво. Благодарение на това, Акваклима задоволява еднакво добре като желанията на индивидуалния клиент, така и високите изисквания на крупния инвеститор.

Нашата философия

Ние знаем, че авторитета на една компания се гради много трудно и се губи много лесно. Ценим доверието на нашите клиенти повече от всичко друго, затова не можем да си позволим да не го оправдаем. Ние предлагаме винаги най-доброто, за да гарантираме високоефективен, надежден и безопасен продукт.

Специализация

При нас ще получите безплатни консултации и цялостен инженеринг.
Ние предлагаме:

  • Проектиране на слънчеви системи за топла вода, цялостни климатични и отоплителни системи и ВиК системи.
  • Доставка при най-добри условия на оборудване и модули от ….
  • Професионален монтаж, настройка, тестване и запускане на всички наши системи.

Нашият девиз:
Качество и коректност!!!

Запитване

За конкретна ценова оферта или подробна информация за слъчеви системи от Акваклима, моля, попълнете "Формата за запитване" или се свържете с нас.

Контакти

тел.: 052 / 304 185
тел./факс: 052 / 300 824
тел. магазин: 052 / 607 702

Pen.bg - елитни маркови пишещи инструменти